mercoledì 23 maggio 2012

NUmai am nevoie de unu ca tine :o3


Nu am intentia sa intru in ceva care sa nu ma asigure ca intr-o zi voi putea iesii fara probleme, pentru asta am deja stresul si nervi care nu ma abandoneaza deloc. Daca te privesc in ochi, e din educatie. Daca am nevoie de un umar pe care sa plang, am doi, deci am unul in plus. Daca vreau afectiune, prietenele mele mi-o ofera fara sa imi atinga fundul si pentru discutii locuiesc cu parintii mei. Daca vreau sa plang si sa sufar, imi cumpar un film de drama, asa trece totul mai repede. Si daca ceea ce necesit este caldura, imi cumpar o jacheta frumoasa, cu siguranta va dura mai mult timp langa mine decat tu.   In cazul in care vreau sa simt ca zbor printe nori, as fi pilot si daca as vrea sa tremur cand vad pe cineva, as folosii mixerul cand va face mama o prajitura. Daca am nevoie sa fiu ascultata, inainte voi invata sa ascult si cand o sa invat asta, ma va asculta cel care m-a invtat. E lege sa te indragostesti? Legile sunt pentru a fi incalcate. Vezi? Tot ce tu poti sa imi dai, imi ofera deja viata intr-o varianta superioara.

venerdì 11 maggio 2012

Poti sa pierzi... ^Prieteni^,oameni,iubiri...

Am invatat ca  atunci cand incepi sa povestesti despre tine, pierzi. Prieteni , oameni, iubiri, atingeri. Ajungi sa te pierzi  pe tine insuti, deoarece observi cum te compatimeste lumea. Observi si te dezgusti in detaliu, de niste situatii pe care in ansamblu le puteai accepta si depasii.

mercoledì 9 maggio 2012

În cinstea celor care văd lucrurile diferit

În cinstea nebunilor, rebelilor, scandalagiilor .. în cinstea celor care văd lucrurile diferit, care nu sunt legaţi de reguli. Îi puteti cita, nu puteţi fi de acord cu ei, îi puteti glorifica sau defăima, dar singurul lucru pe care nu îl puteţi ignora este faptul că ei sunt cei care schimbă lucrurile .. Ei împing rasa umană la evoluţie şi, în timp ce unii îi consideră nebuni, noi îi vedem ca adevărate genii, pentru că aceştia care sunt suficient de nebuni încât să creadă că pot schimba lumea sunt cei care o schimbă cu adevărat ..

martedì 8 maggio 2012

Iarta-ma

Iarta-ma daca uneori vezi ca nu ma comport cum trebuie, daca vezi ca imi rod prea mult unghiile, daca nu imi sta parul mereu perfect si daca dimineata ma trezesc nervoasa. Iarta-ma daca atunci cand cad imi ia mai mult timp sa ma ridic decat oamenilor obisnuiti, daca ma iluzionez cu prostii, daca nu sunt mereu la locul si la momentul potrivit. Iarta-ma daca imi este frica, daca vocea mea e prea subtire . Iarta-ma daca am capul dezordonat si daca pantofi mei nu iti plac. Iarta-ma daca plang de prea multe ori. Iarta-ma daca oglinda mea e plina de post-it ca sa imi amintesc ce trebuie sa fac. Iarta-ma daca scriu data celor mai frumoase momente petrecute cu tine. Iarta-ma sau accepta-ma!

domenica 6 maggio 2012

Pentru ca il iubesc,dar mai mult ma iubesc pe mine.

 Ma asteapta zile intregi mancand ciocolata intre cearsafuri,nopti fara sfarsit in care o sa ma gandesc la tine.Ore pierdute in care o sa ma intreb daca decizia asta a fost cea corecta si cu toata siguranta din lumea o sa iti plang din nou absenta.O sa ma enervez 7 zile din 7,o sa imi fie foarte greu sa nu trec prin locurile unde te-as putea intalnii din coincidenta.O sa fiu prizoniera nervilor mei cand imi voi imagina viata ta fara mine,o sa imi doresc sa fug in cautarea ta cand voi crede ca ai pe cineva langa tine.O sa ma omoare gelozia cand o sa imi imaginez ca trupul tau ii va apartine alteia,o sa imi planga sufletul in fiecare zi de 18 a fiecarei luni pentru ca nu putem sa sarbatorim din nou aniversarea noastra.O sa fie un saculet de emotii,o sa iubesc si o sa urasc depinzand de zi.Voi simti necesitatea de a ma intoarce la rutina aia a acelor doi straini,o sa incerc sa imi vand sufletul diavolului in schimbul de a petrece 5 minute cu tine.Dar cand nu o sa mai pot si o sa ma intreb “De ce ai facut-o?”,o sa imi pot raspunde “Pentru ca il iubesc,dar mai mult ma iubesc pe mine.Si nu mai vreau dureri gratuite,nici sentimente de vinovatie.Imi e dor de fericirea lui,dar o sa lupt pentru a mea.”Da,o sa pot cu toate astea,si cand o sa treaca timpul necesar,o sa afirm rotund ca …m-am dezintoxicat de tine!

mercoledì 2 maggio 2012

Oameni se schimba !


 Oamenii se mai schimba. In bine, in rau, cum vrea soarta. Oamenii mai si pierd. Pierd iubiri, sentimente, pierd alti oameni, pentru care candva, ar fi facut orice... Oamenii, nu stiu sa specieze ceea ce au. Vesnica poveste. Si apoi, intr-un moment de sinceritate imbibata in alcool, isi aduc aminte. Si suna, tocmai pe cei pe care i-a ignorat... tocmai pe cei pe care candva, i-a ranit. Tare, profund, constient.
DA. CONSTIENT. Asta ma doare. Pentru ca niciodata nu o sa condamn inconstienta. Niciodata nu o sa critic un om care-mi face rau, dar care stiu ca e prost, ca nu stie de capul lui...

Timpul se pierde sau mi se pare?

Timpul ăsta chiar n-are altă treabă decât să se piardă? Am auzit de curând că timpul se va termina şi mă întrebam dacă n-o să se plictisească până atunci. Atunci când nu ai timp, el pe unde umblă? Sau când pierzi timpul, se poate să-l pierzi pentru totdeauna? Şi cine-i mai norocos, cel ce are sau cel ce n-are timp? Timpul e o comoară zice-se, dar, paradoxal, dacă-l ai înseamnă că eşti cam sărac, plictisit şi deloc ocupat. “Nu vă supăraţi, aveţi puţin timp? Daţi-mi şi mie, că pe al meu l-am pierdut!”:)